Rychlá navigace:

Vítejte v LBBW Bank CZ a.s.

LBBW Bank CZ pomáhá lidem s autismem i na golfu

14. 6. 2012

LBBW Bank CZ připravila pro své privátní, firemní klienty a obchodní partnery na první červnový den golfový turnaj v areálu Golf Resort Karlštejn. Během turnaje proběhl také charitativní prodej golfových míčků, jehož výtěžek ve výši 18 180 Kč hráči a LBBW Bank CZ věnovali asociaci APLA, se kterou banka dlouhodobě spolupracuje a která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra.

LBBW Bank CZ pořádá pro své klienty a partnery řadu zajímavých akcí v průběhu celého roku a patří mezi ně i série golfových turnajů.  Jeden takový proběhl 1. června v atraktivním areálu Golf Resort Karlštejn a hráči mohli kromě golfových úderů a sportovní, společenské či tak trochu pracovní konverzace přispět i na pomoc lidem trpícím autismem.

„Zakoupením golfových míčků s logem asociace APLA přispěli golfisté a hosté turnaje částkou 18 180 Kč na činnost této asociace a na zajištění tzv. odlehčovacích služeb,“ vysvětluje Juraj Černička, člen představenstva, LBBW Bank.

„LBBW Bank CZ dlouhodobě podporuje naši asociaci APLA a zejména přispívá na odlehčovací služby pro rodiny, které pečují o lidi s poruchou autistického spektra a na letní rekondiční pobyty pro klienty s autismem. Odlehčovací pobyty jsou určeny rodičům pečujícím o děti a dospělé s tímto postižením, nabízí jim několikadenní odpočinek k načerpání nových sil či vyřízení potřebných záležitostí. Děti stráví víkend nebo týden mimo svůj domov, což pomáhá jim i rodičům,“ doplnila Michaela Hall, fundraiserka APLA Praha, Střední Čechy, o.s.

Michaela Hall, fundraiserka APLA, a Juraj Černička, člen představenstva LBBW Bank CZ, při předávání symbolického šeku

Vítězové v kategorii nejdelší odpal  zleva: Jiří Haládek, Karolína Karásková, hosteska a Juraj Černička, člen představenstva LBBW Bank CZ
Vítězové v kategorii nejdelší odpal

Tisková zpráva ke stažení: LBBW Bank CZ pomáhá lidem s autismem i na golfu